hits

Nålebundet sokk, første forsøk

  • 30.11.2012 - 13:54


Da er jeg endelig ferdig med min første nålebundne sokk. Jeg er ganske fornøyd selv om den ser litt rar ut, er litt ujevn og har litt hull her og der.
En stor takk til Elise som hjalp meg med å FORSTÅ konseptet med nålebinding når det kommer til å minske og ta inn og sånt. Tror det har vært problemet og grunnen til at jeg ikke har fått til sokker, luer og votter tidligere. Nå blir det nålebinding i hele jula.


Her har jeg nålebundet to-tre runder på hælen allerede. På dette bildet vises det veldig godt at det ble en litt strammere omgang, rundt sjuende runde fra toppen av sokken.Hælen er ferdig. Jeg er fornøyd med å ha fått den til, men den er langt fra perfekt. Men hei, det er første gang jeg har fått til noe annet enn en pulsvarmer, så hurra.Så ble sokken ferdig. Ble egentlig ganske fornøyd med tåa også til første gang å regne, selv om også den har sine feil (jeg beklager, men jeg er og blir perfeksjon).Så var det bare å få til den andre like bra eller bedre xD

 

Tonje Årolilja Rogersdatter

VelkommenHi and welcome to my blog! My name is Tonje and I am a viking reenactor. In other words, I try to recreate the viking age as close and correct as possible. I make my own historical garments. I convey the daily life of the Viking age together with my viking group, Trondheim vikinglag. We travel all around Europe and visit viking markets. We show cooking and handcraft correct for the viking age period. If you are interested in history, archeology, handcraft of any sorts of food - this is the blog for you! Please feel free to contact me if you have any questions or if you just want to say hi.

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign